ELEKTRICITEITSWERKEN

Installeren en renoveren

Totaalpakket voor elektriciteitswerk

Renovating.be biedt algemene elektriciteitswerken aan voor particulier, zelfstandige en bedrijf – in woning, winkel en bedrijfsgebouw. Onze service gaat van de installatie en vernieuwing van elektriciteit tot en met installatie van een SMART HOME.

Totaalpakket voor elektriciteitswerk

Installeren en renoveren

Renovating.be biedt algemene elektriciteitswerken aan voor particulier, zelfstandige en bedrijf – in woning, winkel en bedrijfsgebouw. Onze service omvat de installatie en vernieuwing van elektriciteit tot en met de camerabewaking en zonnepanelen. 

1.Elektriciteit installeren en vernieuwen

Waar kunt u terecht voor alle algemene elektriciteitswerken, in een nieuw gebouw of een renovatieproject? Dat kan bij één adres: Renovating in Lennik.


2.Foutopsporing

Valt de elektriciteit uit door een fout, kabelbreuk, kabelstoring of kabelbeschadiging? Wij sporen de fout op.

3.Elektriciteit, van woning tot bedrijfsgebouw

Zijn er bij een nieuwbouw- of verbouwproject elektriciteitswerken nodig? Laat het door ons uitvoeren

.

4.Netwerkbekabeling en -opbouw

Een specialist nodig om de kabel te trekken en de kabelaansluiting uit te voeren voor een netwerkinstallatie?

5.Elektriciteit, van traditioneel tot domotic

Traditionele elektriciteit upgraden bij een renovatie of hedendaagse domotica installeren in een nieuwe woning?


6.Camerabewaking

Maak gebruik van de mogelijkheden voor camerabewaking, videofonie, parlofonie en toegangscontrole in woning, winkel of bedrijfsgebouw.

7.Verlichting van studie tot uitvoering

Verlichting nodig voor woning, winkel of bedrijfsgebouw? Wij doen zowel het vooronderzoek als de plaatsing.


8.Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak? We onderzoeken de mogelijkheden, plaatsen zonnepanelen of hoogrendementspanelen en voeren eventueel bijkomende renovatiewerken uit.

De juiste accenten
Verlichting - van studie tot uitvoering


Leg de juiste verlichtingsaccenten in woning, winkel of bedrijfsgebouw. Bij Renovating.be tekenen we een compleet verlichtingsconcept uit: een studie op maat van uw verlichtingsbehoeften met alle details voor plaatsing, lichtsterkte en bediening.

Installeren of vernieuwen

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN


We verlenen onze service voor algemene elektriciteitswerken aan particulieren, handelaars en bedrijfseigenarem. Van elektriciteitswerken voor nieuwe gebouwen tot vernieuwing van de elektriciteit, zodat de installatie weer voldoet aan de eisen van de wetgeving? Elektriciteit installeren en vernieuwen zit ons in de vingers.


Elektriciteit en Renovatie

Specifieke kleine elektriciteitswerken bij renovatie


 • Omzetten van enkelvoudig uurtarief naar tweevoudig uurtarief
 • Smeltzekeringen vervangen door tweepolige automaten
 • Kringen scheiden en uitbreiden
 • Equipotentiale verbindingen aarden
 • Eendraad- en situatieschema's opstellen voor de elektrische keuring

Alle facetten van algemene elektriciteitswerken


We tekenen de elektrische schema’s vooraf uit en stellen het dossier met alle elektrische elementen samen? Het resultaat: een heldere kijk op de installatie en het kostenplaatje van de algemene elektriciteit.

 

 • Plaatsen van stopcontacten
 • Het leggen van bekabeling
 • Voorzien van lichtpunten
 • Aanbrengen van lichtschakelaars
 • Installeren en aansluiten van de zekeringkast

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Professionele installatie van elektriciteit

NIEUWBOUW- OF  VERBOUWPROJECT


Zijn er bij een nieuwbouw- of verbouwproject elektriciteitswerken nodig? Laat het door ons doen. Een foute aansluiting of plaatsing van de elektriciteit kan voor veiligheidsrisico’s zorgen. Renovating.be garandeert een professionele installatie van elektriciteit, zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen.


Schakel Renovating.be ook in voor


Elektriciteit herstellen,  upgraden en uitbreiden


 • Verlichting in de tuin bij wandelpad of zwembad
 • Verliesstromen opsporen
 • Databekabeling bijplaatsen
 • Verlichting vervangen door led-armaturen
 • Camerabewaking van woning of bedrijfsgebouw
 • Dringen herstel van elektrische installatie bij storing, defect of verliespost aan elektriciteit

Wacht niet met elektriciteitswerk


Een zekeringkast aansluiten, een elektriciteitskast vervangen, stopcontacten aansluiten of vervangen: Renovating.be voert alle elektriciteitswerken snel en veilig uit.

 

We beheersen zowel de theoretische als de praktische aspecten van elektriciteitswerken.

 

 • Een elektrisch schema opstellen
 • Een situatieschema tekenen
 • Elektrische draden verbinden
 • Elektriciteitsdraad verlengen

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Electriciteit van onder tot boven

UPGRADEN IS ONS DING


Dient de elektriciteit in een woning, winkel of bedrijfsgebouw bij een renovatie van geheel onder handen genomen te worden? Traditionele elektriciteit upgraden is ons ding, we beheersen alle facetten.


Interieur en exterieur

Camerabewaking, videofonie, parlofonie en toegangscontrole


Renovating.be installeert camerabewaking voor zowel interieur als exterieur. Een eenvoudige oplossing van camerabewaking of een uitgebreid cameranetwerk: Renovating.be brengt alle mogelijkheden in beeld, ook voor de link naar de alarmcentrale met een erkend bewakingsbedrijf.

Besturing met de smartphone

Domotica zo eenvoudig mogelijk integreren

In woning, winkel of bedrijf op een eenvoudige en efficiënte manier de domotica integreren? Bijvoorbeeld om licht, verwarming, rolluiken, toegangscontrole, multimedia, garagepoort en nog heel wat andere functies met smartphone of afstandsbediening aan te kunnen sturen?


Renovating.be informeert over de mogelijkheden van moderne domotica en voert alle bijbehorende elektriciteitswerken uit.

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Vlekkeloze plaatsing
De juiste verlichting op de juiste plaats


Renovating.be verzorgt een vlekkeloze plaatsing. Elke lamp en elke spot komen op de juiste plaats. Wordt de verlichting aangestuurd via domotica? We installeren en testen elke functie uit. Relighting voor slimme besparingen. Hoe kunt u in een woning, winkel of bedrijfsgebouw besparen op Renovating.be? Begin met de lampen. We vervangen de traditionele verlichting door LED-lampen.

Bekabelde en draadloze netwerken


We bouwen je netwerkinstallatie


Zowel thuis, in een winkel als op kantoor liggen bekabelde of draadloze netwerken. Renovating.be trekt kabels, sluit ze aan en bouwt de netwerkinstallatie op in woningen, winkels en kantoren. Zowel het aansluiten van de netwerkkabels als de netwerkkabel verlengen behoort daarbij tot onze diensten.


Maak draadverbindingen overbodig

Draadloze uitbreiding bestaande netwerken


Ligt er al een bestaand netwerk en moet het draadloos uitgebreid worden? Ook daarvoor hebben we de gepaste oplossingen in huis. Onze kennis van draadloze netwerken maakt veel draadverbindingen overbodig en dat tegen een uiterst toegankelijke prijs.


Renovating.be verzorgt je keuring


Controle elektrische installatie


Zijn de elektriciteitswerken bij een nieuwbouw of renovatie achter de rug en is een controle van de elektrische installatie nodig? Schakel Renovating.be in voor een keuring van de elektrische installaties.

Dient de elektriciteit in orde te zijn voor een herkeuring? Dan passen wij de elektrische installatie aan conform het A.R.E.I. (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Fout, kabelbreuk of storing?
Foutopsporing en controle van elektriciteit

Treedt in de elektriciteit van een woning of gebouw een fout, kabelbreuk, kabelstoring of kabelbeschadiging op? Bijvoorbeeld doordat een zekering of de aardlekschakelaar keer op keer zichzelf uitschakelt?

Bij Renovating.be hebben we de kennis en het gespecialiseerde materiaal om dit soort fouten in elektrische kabels op te sporen. We lokaliseren de kring of de kabel. Vervolgens herstellen we bestaande elektriciteitsleidingen naar hun oorspronkelijke toestand, zodat alles weer naar behoren werkt.

Sluit je aan!


Plaatsing van zonnepanelen


Renovating.be helpt zowel met het onderzoek naar de mogelijkheden voor het dak van een gebouw als met de concrete installatie van de zonnepanelen en de aansluiting op de meterkast en het net.

We helpen u kiezen
Gewone zonnepanelen of hoogrendementspanelen?


Samen bekijken we hoe stevig het dak van de woning of het gebouw is, wat de beschikbare ruimte is en hoe het dak is geplaatst ten opzichte van de zon. Ook houden we rekening met mogelijke schaduw. Is er maar beperkt plaats voor zonnepanelen op het dak, dan raden we aan voor hoogrendementspanelen te kiezen. Door deze aan een omvormer te koppelen kan de Renovating.be omgezet worden.

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Blijf in je zetel


Gebruiksvriendelijke videofonie en parlofonie


De technologie is zo geëvolueerd dat de gebruiker vanuit zijn luie stoel of van op het werk kan kijken wie er voor de deur staat. De beeld- en klankkwaliteit van apparaten voor videofonie en parlofonie is sterk verbeterd. Informeer bij Renovating.be welke oplossingen voor videofonie en parlofonie geschikt zijn.

"Bij uw totaalrenovatie worden de bouwmaterialen aangeboden tegen aankoopprijs*"


*Deze prijzen voor bouwmaterialen hieronder dienen uitsluitend ter informatie; bij het opstellen van het renovatieproject zal een dagprijs in rekening worden gebracht, die kan afwijken van de vermelde prijzen op de website.


Het aanbieden van bouwmaterialen tegen aankoopprijs is een deel van onze toewijding aan openheid en eerlijkheid. We geloven dat dit u de gemoedsrust geeft dat de kosten die u betaalt volledig transparant en eerlijk zijn, en dat u profiteert van de beste prijs voor de hoogwaardige materialen die we voor uw renovatie gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over dit beleid of als er meer verduidelijking nodig is over de kosten van de materialen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en alle nodige informatie te verstrekken.


Contacteer ons

Heeft u vragen?

U gaat bouwen of verbouwen in regio Brussel, Vlaams Brabant ? Aarzel niet om ons steeds vrijblijvend te contacteren. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te antwoorden. U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken. Als u graag een afspraak wenst, vermeld dan eventueel ook wanneer dit voor u best uitkomt.

 
 
 
 
Ik wil een afspraak
Ik wil een prijsindicatie
Ik wil meer informatie
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Renovating.be
 
 

Een inspiratiegesprek is een ideaal startpunt :


Bent u op zoek naar een aannemer renovatiewerken waarop u kunt bouwen? Een team van vakmensen dat aan één woord genoeg heeft en dat u nooit teleurstelt? Dat een vlekkeloos resultaat neerzet, volledig volgens de afspraken én volgens uw aanwijzingen?


Ontdek wat verbouwen met Renovating.be kan opleveren. Contacteer uw contactpersoon voor een persoonlijk gesprek.Renovatiecoördinator :   Ehsan Kosari kosari@renovating.be

Boekhouding :                Melissa Chichebor melissa@renovating.be

BTW  BE0501.920.065

0486 43 14 61 054 24 02 76

Download ons inspiratieboekje!

Maandag - Vrijdag


09:00 - 17:00


Zaterdag


10:00 - 16:00


Zondag


Gesloten