ISOLATIEWERKEN

GERICHTE ISOLATIEWERKEN OP DE CORRECTE PLAATSEN

Gericht isoleren is slim investeren


Isoleren van uw dak én dak vernieuwing?

Isoleren van uw gevel én gevelrenovatie ? 

Isoleren is geen luxe, maar wordt steeds meer een wettelijke verplichting. Dat geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen. De meeste totaalrenovaties en verbouwingswerken die wij uitvoeren, gaan samen met het plaatsen van bijkomende isolatie. Ook wanneer uw uitsluitend extra wilt isoleren voor een lagere energierekening en verhoogd wooncomfort, bent u bij aannemer Renovating.be aan het juiste adres. In vele gevallen adviseren wij evenwel om het isoleren van uw dak of gevel in combinatie met een dakvernieuwing of gevelrenovatie uit te voeren. Zo kiest u voor een structurele oplossing voor de komende decennia.

Isoleren van je dak én dakvernieuwing


Warme lucht stijgt. En dit is meteen de voornaamste reden dat een ongeïsoleerd dak uitzonderlijk veel warmteverlies veroorzaakt. Maar al te vaak zien we dat in de stad Lennik en Brussel en de omliggende gemeenten nog veel oudere woningen niet of amper uitgerust zijn met dakisolatie. Dit geldt zowel voor platte als hellende daken. De meeste oudere daken beschikken over weinig tot geen isolatie. Wanneer we deze daken isoleren zonder de dakstructuur en de dakbedekking te vernieuwen, bieden we slechts een halve oplossing aan. Daarom adviseren wij in de meeste gevallen om het isoleren samen te doen in combinatie met een volledige dakrenovatie. Wij vernieuwen dan de gehele opbouw van uw dak, beginnend bij de dakstructuur, het onderdak, de dakisolatie tot en met de dakbedekking. Het plaatsen van dakramen of dakerkers in hellende daken behoort daarbij eveneens tot de mogelijkheden. Vernieuwde en geïsoleerde platte daken rusten wij naar wens uit met lichtstraten en –koepels. Aan de binnenzijde kunnen wij de zolderverdieping compleet inrichten om hier een volwaardige woonruimte van te maken.


Geïsoleerde daken

Een absoluut noodzakelijke renovatie om tot een goed geïsoleerd pand te komen, is het isoleren van het dak. Via het dak ontsnapt immers het grootste deel van de warmte. Vandaar dat tijdens de dakwerkzaamheden aan zowel platte als hellende daken direct isolatie aan wordt gebracht. In elke situatie werken we met de meest geschikte isolatiematerialen, zoals de bekende PU-platen bijvoorbeeld. Uiteraard kunnen er tevens andere materialen worden gebruikt.


GERICHTE ISOLATIEWERKEN OP DE CORRECTE PLAATSEN

Het moment waarop u gaat renoveren of verbouwen is tevens het meest geschikte tijdstip om de energiewaarde of de R-waarde van uw woning te verbeteren. Door de juiste isolatiematerialen te installeren, zal deze waarde aanzienlijk toenemen, en daarmee zullen uw energiekosten dalen. Bij de eventuele verkoop van uw huis biedt een perfecte R-waarde u een belangrijk verkooppunt. Laat isolatiewerken daarom over aan Renovating.be, zodat het hele gebouw kan worden aangepakt.

Isoleren van je gevel én gevelrenovatie


De gevel is het visitekaartje van uw woning. Veel gevels van oude woningen zien er niet alleen somber uit, maar zijn bovendien onvoldoende geïsoleerd.

Afhankelijk van de specifieke situatie adviseren wij de juiste techniek voor het plaatsen van aanvullende isolatie en een volledige gevelrenovatie.

Alles is mogelijk: het zandstralen van de gevel, het vernieuwen van het voegwerk, aanbrengen van extra isolatie, alle vereiste pleisterwerken,enz.


Gevels isoleren

Een tweede praktische keuze die u kunt maken, is het laten isoleren van de buitengevels. Dit gebeurt tijdens het aanbrengen van de gevelbekleding. U bepaalt uw favoriete materiaal voor de bekleding en Renovating.be plaatst dit meteen voor de isolatielaag... Samen met de isolatie van de daken is de buitenschil van uw woning beschermd een duurzame en energiebesparende toekomst.


Binnen isoleren

Tijdens een totale renovatie kijkt het bedrijf graag verder na waar nog meer isolatie nodig is. In Lennik, Brussel en Vlaams-Brabant wordt uw gebouw vóór aanvang van de werkzaamheden gecontroleerd om extra lagen aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn tussen bepaalde binnenmuren, aan de binnenzijde van de muren, tussen de plafonds of tijdens de afwerking van de zolderruimte. Hiermee kunnen ook bestaande woningen goed geïsoleerd worden.


"Bij uw totaalrenovatie worden de bouwmaterialen aangeboden tegen aankoopprijs*"


*Deze prijzen voor bouwmaterialen hieronder dienen uitsluitend ter informatie; bij het opstellen van het renovatieproject zal een dagprijs in rekening worden gebracht, die kan afwijken van de vermelde prijzen op de website.


Het aanbieden van bouwmaterialen tegen aankoopprijs is een deel van onze toewijding aan openheid en eerlijkheid. We geloven dat dit u de gemoedsrust geeft dat de kosten die u betaalt volledig transparant en eerlijk zijn, en dat u profiteert van de beste prijs voor de hoogwaardige materialen die we voor uw renovatie gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over dit beleid of als er meer verduidelijking nodig is over de kosten van de materialen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en alle nodige informatie te verstrekken.


Contacteer ons

Heeft u vragen?

U gaat bouwen of verbouwen in regio Brussel, Vlaams Brabant ? Aarzel niet om ons steeds vrijblijvend te contacteren. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te antwoorden. U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken. Als u graag een afspraak wenst, vermeld dan eventueel ook wanneer dit voor u best uitkomt.

 
 
 
 
Ik wil een afspraak
Ik wil een prijsindicatie
Ik wil meer informatie
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Renovating.be
 
 

Een inspiratiegesprek is een ideaal startpunt :


Bent u op zoek naar een aannemer renovatiewerken waarop u kunt bouwen? Een team van vakmensen dat aan één woord genoeg heeft en dat u nooit teleurstelt? Dat een vlekkeloos resultaat neerzet, volledig volgens de afspraken én volgens uw aanwijzingen?


Ontdek wat verbouwen met Renovating.be kan opleveren. Contacteer uw contactpersoon voor een persoonlijk gesprek.Renovatiecoördinator :   Ehsan Kosari kosari@renovating.be

Boekhouding :                Melissa Chichebor melissa@renovating.be

BTW  BE0501.920.065

0486 43 14 61 054 24 02 76

Download ons inspiratieboekje!

Maandag - Vrijdag


09:00 - 17:00


Zaterdag


10:00 - 16:00


Zondag


Gesloten