SANITAIR & CW

DE IDEALE WARMTE IN IEDERE KAMER MET CENTRALE VERWARMING

De juiste verwarming, Totale installatie en Sanitaire toepassingen

Ga voor kwaliteit om uw verwarming, water en elektriciteit in uw eigendom te vernieuwen en werk samen met Renovating.be. Informeer u bij de firma of verzamel eerst even inspiratie voor uw renovatie.

Hou het aangenaam warm in ieder kamer en dit tegen een energiezuinig tarief. Dit is mogelijk met het installeren van centrale verwarming. In Brussel, en Vlaams-Brabant kunt u voor deze werkzaamheden terecht bij Renovating.be. Wanneer u bezig bent met renoveren of verbouwen, plaatst Renovating.be het volledige verwarmingssysteem samen met de sanitaire toestellen. Vraag eveneens naar de interessante mogelijkheden voor een totale renovatie.

De juiste verwarming, Totale installatie en Sanitaire toepassingen

Totale installatie

Wanneer alle materialen op de werf zijn, zal Renovating.be instaan voor de totale installatie. De leidingen worden tussen de ketel en de radiatoren gelegd. Als afsluiter wordt het geheel aangesloten, zodat u snel uw kamers kan opwarmen. Door middel van een thermostaat en thermische kranen zult u overigens slim en energiebesparend verwarmen.


De juiste verwarming


Met de keuze voor een centrale verwarming mag u zeker gerust zijn. Vóór de plaatsing maakt uw aannemer de nodige berekeningen voor de geschikte condensatieketel om na te gaan welke types radiatoren u nodig heeft om efficiënt te verwarmen. De ketel combineren met vloerverwarming is eveneens een mogelijkheid. Het volledige pakket met eveneens de aanleg van een vloer kan door één firma worden uitgevoerd.

Sanitaire voorzieningen


Informeer zeker verder om de andere sanitaire voorzieningen te laten plaatsen. Naast de ervaringen van een elektricien bezit de onderneming alle troeven om de loodgieterij nauwkeurig te voorzien in uw gerenoveerd pand. De douche, het bad, wastafels en toiletten worden, inclusief de leidingen, geplaatst en aangesloten waar ze op uw plannen staan. U zal zich helemaal thuis voelen na de verbouwingen met Renovating.be

Neem contact met ons op, wij verstrekken u geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

6 tips om uw badkamer te verbouwen

Uw sanitair verandert een vochtige, gedateerde ruimte in een prachtige was- en doucheruimte. Maar helaas verloopt de verbouwing niet altijd geheel volgens de planning. Een was- en doucheruimte brengt vaak verborgen kosten met zich mee en u stuit wel eens op onvoorziene problemen.

Kost het moderniseren van een badkamer altijd veel geld? Brengt het hoge kosten met zich mee? Dat hangt er vanaf. Lees onze tips zodat u badkamerverbouwing soepel verloopt.


1. Kies een ervaren renovatiespecialist

Veel mensen nemen contact op met een loodgieter om een renovatie te leiden, maar dat is geen goed idee. Een aannemer is een professional in het organiseren en coördineren van een project. Deze behoudt het overzicht in elke fase van de werkzaamheden. Dat is van belang, want uiteindelijk maakt uw badkamerverbouwing deel uit van een totaalrenovatie.

Soms lijkt het renoveren van een badkamer een eenvoudige klus. Maar als u hier weinig ervaring mee hebt, kan het uitmonden in een gestressde en dure klus. Bovendien worden er fouten gemaakt die een aannemer had kunnen voorkomen. Kortom, kies voor de juiste man (of ploeg) voor de klus.

 

2. Bespaar op werkbladen

Granieten werkbladen zijn in opmars. Omdat de badkamer beperkt van omvang is, pakt zo'n investering vaak lager uit dan bijvoorbeeld die voor een keukenblad. Maar vraag uzelf wel altijd af of dit echt nodig is. De sleutel van de moderne badruimte? Dat is vooral slim gebruik maken van de beschikbare ruimte.


3. Denk na over waterbesparende systemen

Een waterbesparend systeem is duurder in de aanschaf dan een gewoon systeem, maar dit betaalt zich op middellange termijn wel terug. Een voorbeeld? Een toilet met dual-flush installatiesysteem. Dergelijke systemen zijn ontworpen voor gebruik met een zwevend toilet. De dubbele spoelfunctie geeft de gebruiker de mogelijkheid zelf te kiezen hoeveel water er bij het doortrekken van het toilet wordt gebruikt. Dit is een van de meest eenvoudige manieren om direct water te besparen.

4. Verf

Geef uw was- en doucheruimte een nieuwe uitstraling door deze te verven. Dit is niet duur en misschien wel de meest effectieve manier om om uw badkamer een metamorfose te geven. Let wel, schilderen lijkt een eenvoudige en snelle klus, maar hierin gaat vaak meer tijd zitten dan u zou denken. Tijdens de werkzaamheden dient u het sanitair te beschermen: badkuip, douche, gootsteen, spiegel en toilet, wat tijd kost. Houd daar rekening mee bij het opstellen van uw planning.

 

5. Kijk naar de kleine details.

Het verschil zit ook in uw badkamer vaak in de kleine details. Lampen, gootsteen, kranen en handdoekhouders vormen slechts relatief kleine investering, maar kunnen uw badkamer wel helemaal afmaken.

 


6. Oude badkuip

De vervanging van een oude badkuip of douche mondt vaak uit in een hoge kostenpost. Alternatief? Een grondige opknapbeurt. Dat is veel goedkoper en de badkuip  ziet er weer als nieuw uit. Let op dat verouderde leidingen beter vervangen kunnen worden. Dat is nu eenmaal het verstandigste, want ze beïnvloeden de waterdruk.

"Bij uw totaalrenovatie worden de bouwmaterialen aangeboden tegen aankoopprijs*"


*Deze prijzen voor bouwmaterialen hieronder dienen uitsluitend ter informatie; bij het opstellen van het renovatieproject zal een dagprijs in rekening worden gebracht, die kan afwijken van de vermelde prijzen op de website.


Het aanbieden van bouwmaterialen tegen aankoopprijs is een deel van onze toewijding aan openheid en eerlijkheid. We geloven dat dit u de gemoedsrust geeft dat de kosten die u betaalt volledig transparant en eerlijk zijn, en dat u profiteert van de beste prijs voor de hoogwaardige materialen die we voor uw renovatie gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over dit beleid of als er meer verduidelijking nodig is over de kosten van de materialen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en alle nodige informatie te verstrekken.


Contacteer ons

Heeft u vragen?

U gaat bouwen of verbouwen in regio Brussel, Vlaams Brabant ? Aarzel niet om ons steeds vrijblijvend te contacteren. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te antwoorden. U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken. Als u graag een afspraak wenst, vermeld dan eventueel ook wanneer dit voor u best uitkomt.

 
 
 
 
Ik wil een afspraak
Ik wil een prijsindicatie
Ik wil meer informatie
 
 
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Renovating.be
 
 

Een inspiratiegesprek is een ideaal startpunt :


Bent u op zoek naar een aannemer renovatiewerken waarop u kunt bouwen? Een team van vakmensen dat aan één woord genoeg heeft en dat u nooit teleurstelt? Dat een vlekkeloos resultaat neerzet, volledig volgens de afspraken én volgens uw aanwijzingen?


Ontdek wat verbouwen met Renovating.be kan opleveren. Contacteer uw contactpersoon voor een persoonlijk gesprek.Renovatiecoördinator :   Ehsan Kosari kosari@renovating.be

Boekhouding :                Melissa Chichebor melissa@renovating.be

BTW  BE0501.920.065

0486 43 14 61 054 24 02 76

Download ons inspiratieboekje!

Maandag - Vrijdag


09:00 - 17:00


Zaterdag


10:00 - 16:00


Zondag


Gesloten